Facultatea de Științe Politice, Administrative și de Comunicare din cadrul Universității din București și Confederația Internaţională a Societăţilor de Educaţie Fiscală (etf) au anunţat lansarea ciclului de conferințe “Integrarea Globală și Reformarea Fiscalitatea”, care va avea loc online în perioada 20 – 23 august 2020.
Acestei conferințe i se alătură cercetători, experți în domeniu, membri ai academiei colaboratori și ai organizații neguvernamentale din întreaga lume. Mai mult, vorfi prezentate discursuri și lucrări mici ale specialistilor participanți, referitoare la schimbarea globală si provocările actuale la nivel fiscal.
Conferința va fi co-organizată de Facultatea de Știinţe Politice, Administrative și de Comunicare, avand ca invitaţi personalitati ale academicii si oameni de afaceri. Oaspeţii vor analiza si discuta modalitatile ce pot sesiza aceste provocari si vor sublinia rolul reformelor fiscale în implementarea unui mediu fiscal competitiv echitabil.
Prin acest eveniment se urmăreste implicarea celor mai noi studii si tehnici prin conversatii menite sa educe publicul despre schimbarile ce au loc actualmente in mediul fiscal global. Este un eveniment important pentru mediul academic dar care poate servi și drept platforma de schimb intelectual si de dezbaterâ unora dintre cele mai importante subiecte cu privire la aceste reforme.
Conferinta se anunta a fi un eveniment captivant si roditor in egala masura pentru participanti si pentru toata lumea aflata acasa.
Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi de Comunicare organizează o conferință care va aborda provocările cu care se confruntă în prezent sectorul public. Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a profunda cunoștintele în politica externă și strategia regională, dar și cea internațională.
Descoperirile vor fi organizate pe teme precum politicile publice, schimburile culturale, relațiile internaționale, managementul public și legislația creării de relații de cooperare internaţională. Vom afla despre principalele puncte forte ale speciilor politiilor publice și cercetarea cauzelor ascendentelor și descreşterelor din logica spaţială. De asemenea, se va discuta despre implementarea practicilor instruirii comunitare în diverse contexte geografice și implicaţiile economice ale acestor politici.
Experţii din domeniul administrativ ocupând poziţii cheie în cadrul instituţiilor publice vor organiza ateliere de lucru. Aceste sesiuni pregătitoare vor fi concepute pentru a permite participanţilor să-şi definească propria viziune asupra anumitor consultanţilor din lumea cercetării aplicate.
Acest eveniment va asigura stimulente în ceea ce priveşte experienţele intelectuale ştiinţifice între diversitatea culturilor politice din pandemie. De aceea, această conferinţă este vitală pentru îmbunatatirea responsabilitatii politice ale oricarui grup social ce activeaza în zona publicului.
Conferința care va avea loc la Facultatea de Științe Politice, Administrative și de Comunicare va fi co-organizată de către această instituție. Evenimentul are scopul de a reuni experți din domeniul științelor politice, administrative și de comunicare pentru a discuta modalități noi și inovatoare de abordare a domeniului în era digitală. La conferință vor participa personalități academice naționale și internaționale, precum și specialiști din industriile conexe.
Printre subiectele discutate se numără inovaţia politică şi legislativă, construirea efectivă a democraţiei post-industriale și experientele cetatenilor in relaţia cu statul modern în contextul dezvoltări intensive a tehnologiei. Participanţii vor fi informaţi despre cele mai recente tendinţe din domeniile lor specifice şi, la sfârşitul evenimentului, vor primi diplome în care explicitează cunoştinţele dobândite.
Participanţii sunt invitaţi să discute problematice actuale, brenduri politice noi și soluţii pentru abordarea schimbărilor globale ce ne previn zilnic. Aceasta conferinţă este o oportunitate excelentă pentru toţi ce doresc să înveţe despre domeniul știinţelor politice, administrative și de comunicare.